Co je těhotenská rolnička?

Těhotenská rolnička (mexická bola, andělský zvonek) má svůj původ v Mexiku, kde zdobí těhotné ženy již několik století. Tento šperk nosí těhotné maminky na svém bříšku a při chůzi vydává jemné, uklidňující a harmonizující zvuky, které miminko vnímá již od 20. týdne. Už v těhotenství tak můžete ještě více podpořit krásné a kouzelné propojení mezi maminkou a miminkem.

 106-2_maya

Jak se rolnička používá?

Rolničku si maminka pověsí na krk stejně jako jakýkoliv jiný řetízek či náhrdelník. Jen šňůrka těhotenské rolničky je o něco delší, aby přívěsek cinkal  přímo na bříšku. Když se miminko narodí, můžete si zkrátit šňůrku a dál tento šperk nosit. Miminko si může s rolničkou hrát a připomínat si tak nádherné a uklidňující cinkání, které zná už z bříška – třeba když ho budete zrovna kojit, nebo chovat. Také můžete rolničku zavěsit do kočárku nebo postýlky. Nebo můžete např. rolničku vložit do nějaké plyšové hračky.

106-1_rolnicka-tisk-0005

Jedná se o ideální dárek pro nastávající maminku. Věříme, že tento šperk udělá radost nejen nastávajícím maminkám, ale i miminku.

Vyberte si z naší nabídky zde.