Kosmetika ATTITUDE - představení značky

attitude_logo_dlouhe

ATTITUDE vyvíjí kosmetiku a drogerii obsahující pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Ačkoliv rakovinotvorné chemické látky, mutageny a endokrinní disruptory jsou stále legálně tolerovány v kosmetických produktech a produktech pro domácnost, ve výrobcích značky ATTITUDE žádné takové nenajdete.

Vedle ekodrogerie, kosmetiky pro dospělé, těhotné a minerálních opalovacích krémů je ATTITUDE odborníkem na dětskou kosmetiku a prostředky pro dětskou domácnost. Je již známo, že děti jsou více ohroženy zmíněnými i dalšími nežádoucími látkami v kosmetických produktech než dospělí. Ve skutečnosti jsou děti průměrně 10x zranitelnější v období ve věku od narození do 2 let, a to nejen, protože jedí, pijí, dýchají, hrají si blíže zemi a rádi dávají věci do úst. Je to velmi křehké období základního růstu a vývoje našich dětí, které by mělo být co nejméně narušováno nežádoucími vnějšími vlivy.

Přírodní výrobky značky ATTITUDE jsou ojedinělé nejen díky respektu k lidskému zdraví a životnímu prostředí, ale také díky překrásné vůni a schopnosti pěnit. Vůně pocházejí výhradně z přírodních zdrojů. Originální dětské obaly udělají radost i nám, dospělým.

obr4-magazin-opalovani1 (1)

Pro výrobky ATTITUDE platí:

  • HYPOALERGENNÍ
    Produkty jsou hypoalergenní. To znamená, že mají minimální obsah alergenů. Na základě rozsáhlých výzkumů a analýz je jisté, že jsou absolutně bezpečné pro citlivou pokožku.


  • PŘÍRODNÍ
    Všechny produkty jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů.


  • CO2 NEUTRÁLNÍ
    Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie, což zmenšuje uhlíkovou stopu výroby. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů.


  • ZDRAVÍ ŠETRNÉ SLOŽKY
    Produkty přispívají k životu bez obav. Neobsahují žádné rakovinotvorné látky, mutageny a hormonálně aktivní látky.


  • RECYKLOVATELNÝ
    Obaly produktů jsou vyráběny z HDPE #2 plastu, což je plast, který jde nejjednodušeji recyklovat.

  • NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH & VEGANSKÉ
    Všechny produkty jsou veganské – to znamená bez živočišných složek. ATTITUDE je členem programu PETA („People for the Ethical Treatment of Animals“), což je největší nezisková organizace bojující za práva zvířat na světě.
  • TESTOVÁNO V NEZÁVISLÉ LABORATOŘI
    Produkty jsou testovány nezávislou laboratoří pro nepřítomnost rakovinotvorných látek, jako jsou etylenoxid a dioxiny.


  • UDRŽITELNÝ
    Svět je nádherný – pojďme ho udržet takový, jaký je. Na cestě od těžby minerálů ke konečnému produktu ATTITUDE vždy snižuje negativní dopad na životní prostředí na minimum.


  • ECOLOGO CERTIFIKACE
    Produkty mají certifikaci EcoLogo. Program EcoLogo kanadské agentury UL pomáhá spotřebitelům identifikovat produkty a služby přátelské k životnímu prostředí. Nejen, že ATTITUDE naplňuje standardy programu Ecologo, ale dokonce je svými postupy překonává. Více o této certifikaci.

 

  • VYRÁBĚNO V KANADĚ
    Každý produkt překonává všechny kanadské kvalitativní a bezpečnostní standardy.



attitude_nadobi_promo

EWG CERTIFIKACE
Kosmetika ATTITUDE má navíc certifikaci EWG ("Environmental Working Group"). Hlavním cílem neziskové organizace EWG je chránit zdraví lidí a životní prosředí. Na základě výzkumu zdravotních rizik kosmetických složek pomáhají standardy EWG lidem vybírat jen ty zdravé a bezpečné produkty. Více o této certifikaci.


NE ŠKODLIVINÁM Z OVZDUŠÍ
Semena moringy obsažené v kosmetických produktech zamezují vstřebávání škodlivin z ovzduší a detoxikují pokožku.

 Zdroj: https://1url.cz/nzBlh